Prague Adventures Team Building

Vítejte na Prague Adventures

Plánujete team building nebo firemní akci nebo v Praze, Česku nebo jinde v Evropě?

Podnikáte v Praze. Bydlíte v Praze. Jezdíte do Prahy… Pokud se na Vás vztahuje jakákoliv z těchto možností, je načase zjistit, co Vám s námi Praha a celá Česká republika může nabídnout. Pak nás kontaktujte a podívejte se, jak můžeme využít našich více než 20 let zkušeností k tomu, aby bylo skvělé! Máme mnohaleté zkušenosti s prací s místními a mezinárodními společnostmi, které mají multikulturní týmy. Jsme hrdí na naše bezpečnostní záznamy, spokojenost klientů a naši schopnost navrhnout a dodat vysoce kvalitní přizpůsobené zážitky, které splňují nejnáročnější potřeby našeho klienta. Vždy vám pomůžeme vytěžit z vašeho rozpočtu maximum!

Nejlepší aktivity v oblasti budování týmu

Vítejte na Prague Adventures. Rádi bychom zajistili, abyste dostali nejvyšší kvalitu zákaznického servisu a zajistili, že vaše budování týmu nebo firemní akce bude zábavným, bezpečným a nezapomenutelným zážitkem. Věříme, že učení může být zábavné a že zábava může být učení. Dejte nám vědět, jak vám můžeme pomoci!!

Prague Quest

Pražská Pátračka

Při této zábavné, aktivní a interaktivní hře soutěží malé týmy v ulicích Prahy a plní různé týmové úkoly. Takhle jste Prahu ještě nikdy neviděli!

Cat walk

Módní přehlídka

Každý člen týmu dostane konkrétní roli a úkol ke splnění. Bude potřeba pracovat na shromáždění dostatku peněz, nakoupit potřebné materiály, navrhnout marketingovou strategii a dotáhnout celou show společně až na přehlídkové molo.

Murder Mystery

Záhada vraždy

Účastníci dostanou své vlastní role a úkoly, které během noci mohou splnit. Skvělý způsob, jak nechat vyniknout kreativitu domácího týmu – tento společný zážitek buduje vazby v týmu a nabízí dobré výsledky práce.

Ropes course

Kurz vysokých lan

Během tohoto dobrodružství týmy pomocí lan, kabelů a dřevěných trámů zavěšených mezi pilíři zkoumají riskování, řešení problémů, důvěru a podporu. Aktivity se odehrávají ve výšce, takže vnímané riziko je vysoké, ale skutečné nebezpečí minimální.

Koukněte na naše video

Prague Adventures, team building a firemní akce v celé své kráse!

Jak to děláme

Jakmile porozumíme vašim cílům a vizím pro vaši Team Building nebo Firemní akci, připravíme pro vás návrh s několika zábavnými a kreativními nápady, které tyto cíle splní.

Jakmile se dohodneme na koncepci události a rozpočtech, připravíme a dodáme vaši událost bezpečným, ekonomickým a profesionálním způsobem.
 
Po akci vám poskytneme zpětnou vazbu, fotografie a některé nápady, co byste mohli udělat dál, abyste mohli stavět na zážitcích, které jsme právě sdíleli.

19 let na trhu

15,000 kroků Pražské pátračky

50,000+ šťastných klientů

30+ různých aktivit

Naši klienti

Naše Mise

Naším posláním je pomáhat týmům prozkoumat jejich potenciál a zajistit, aby měli nezapomenutelný, bezpečný a zábavný zážitek!