O Prague Adventures

Máme více než 22 let zkušeností s prací s místními a mezinárodními společnostmi, které mají multikulturní týmy. Jsme hrdí na naše bezpečnostní záznamy, spokojenost klienta při navrhování a poskytování vysoce kvalitních přizpůsobených zkušeností, které splňují nejnáročnější potřeby klienta v předem stanovených rozpočtech!

Posledních 19 let potěšíme týmy z celého světa a poskytujeme jedinečné akce, které zvyšují týmového ducha, motivaci a budují efektivní komunikaci mezi členy týmu.

Náš Tým

Richard Lee
Manager & Founder

S 30+ letými zkušenostmi s prací s týmy, plánováním akcí a vedením široké škály zážitků z dobrodružství v přírodě je Richard připraven pomoci učinit vaši akci úžasnou!

Martin Limberský
Manager

Martin vystudoval vysokou školu gastronomie a managementu událostí. Poté získal zkušenosti ve Velké Británii a USA, než se stal zástupcem ředitele Nejlepší české cateringové společnosti. Zjistil, že má vášeň pro řízení událostí a jeho znalosti a odhodlání mu umožňují oživit všechny jeho kreativní vize. 15 a více let v řízení událostí se jeho radost z řízení událostí nevzdala.

Náš úžasný tým vám může pomoci!

Vítejte v pražských dobrodružstvích. Rádi bychom zajistili, abyste dostali nejvyšší kvalitu zákaznického servisu a zajistili, že vaše budování týmu nebo firemní akce bude zábavným, bezpečným a nezapomenutelným zážitkem. Věříme, že učení může být zábavné a že zábava může být učení. Dejte nám vědět, jak vám můžeme pomoci!

19 let na trhu

15,000 kroků Pražské pátračky

50,000+ šťastných klientů

30+ různých aktivit

Naši klienti

Co o nás lidé říkají

Všechno šlo skvěle v každém aspektu. Lidé si tyto aktivity užívali. Cítili jsme se velmi dobře a velmi bezpečně s vaším personálem. Ozvěny byly uvnitř MSD tak pěkné, že mě HR požádal, abych informoval řídící tým o tom, jak to šlo.

Gabriela Dina

Business Unit Manager MSD (Merck)

Strana byla skutečným úspěchem, což je opravdu dobré pro párty s více než 100 lidmi. Nikdy předtím jsem nic podobného neorganizoval. Díky vašemu profesionálnímu přístupu a zkušenému personálu vše proběhlo hladce.

Magdalena Stankova

Assistant to director